Om os

Vi indsamler de bedste rabatkoder og tilbud for at hjælpe dig med at spare penge når du shopper online. Vores hjemmeside er gratis at bruge.

Spar penge

Vores mål er simpelt: Vi vil gøre det så let som muligt for dig at finde brugbare rabatkoder. Uanset hvor lidt du sparer, tæller hver en øre. Hver dag arbejder vores hold på at indsamle, teste og anmelde utallige rabatkoder for over 100 forhandlere.

Fokus på brugerne

arrowFor at videreudvikle AltidRabat.dk, fokuserer vi på feedback fra vore brugere. Baseret på dette, beslutter vi hvilke elementer kan fornyes og forbedres, og i hvilken retning vores firma bevæger sig mod. AltidRabat.dk er designet til at være brugervenlig og let at navigere. Brugere kan også hjælpe hinanden ved selv at indsende rabatkoder.

Eksklusive rabatkoder


AltidRabat.dk er dagligt i kontakt med forhandlere og affiliate netværk, hvorfra en stor del af vore tilbud kommer fra. Brugere kan søge gennem hjemmesiden, velvidende om at de vil finde rabatkoder og tilbud fra de fleste forhandlere. Derudover kan de gøre brug af vores eksklusive rabatkoder, hvilket er et resultat af et vedvarende samarbejde mellem forhandlerne og AltidRabat.dk.

Hvordan tjener vi penge?

kr

Selv om AltidRabat.dk er gratis at bruge, har vi et hold af redaktører som arbejder på siden. For at financiere hjemmesiden, modtager vi kommission fra vores partner forhandlere når brugerne anvender vores rabatkoder.