Pressekontakt

press@oberst.com
Oberst BV
Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
+31207603695

Pressedokumenter

Presse-billeder

Video

Media Kit

Pressemeddelelse

Social Media

Facebook

Twitter

Google+Om AltidRabat.dk

AltidRabat er en gratis hjemmeside som siden 2015 har gjort det let for brugere at finde tilbud fra et stort udvalg af produkter, der strækker sig fra skønhedspleje og mode til elektronik, børneudstyr og ferierejser. Brugere kan finde over 300 gyldige rabatkoder og tilbud til over 100 online butikker, såsom Ellos, EuroFlorist, Look Fantastic og Microsoft.

Kun én melding væk fra at spare penge online

For at gøre det endnu lettere at spare penge mens man shopper online, tilbyder AltidRabat gratis e-mail meldinger. Brugere kan melde sig til og få tilsendt en melding hver gang deres yndlingsforretning udgiver en ny rabatkode. Det har aldrig været lettere at holde sig opdateret om de seneste tilbud. Brugere kan desuden også modtage eksklusive rabatkoder og udvalgte tilbud gennem Facebook, Twitter og Google+.

Interaktiv kvalitetsforsikring

AltidRabat er designet til at være brugervenlig og let at navigere. Brugere kan desuden, med kun ét klik, informere holdet bag AltidRabat hvis en kode ikke virker. Med brugernes hjælp, bliver det åbenlyst hvilke koder og forretninger der er pålidelige. Dette hjælper samtidigt andre besøgere. At indsamle rabatkoder behøver ikke længere være en tidskrævende aktivitet.

Om Oberst BV

AltidRabat blev lanceret af Oberst BV. Det Amsterdam-baserede firma råder pt. over 17 rabatkodesider i flere lande i Europa, Sydamerika og Asien. Blandt dem er for eksempel GuteGutscheine i Tyskland, LaReduction i Frankrig, SökRabatt i Sverige, RadarCupon i Spanien, EverySaving i Indien og RadarCupom i Brasilien. I fremtiden planlægger Oberst BV at lancere nye hjemmesider verden over.